M. NT68676.2A LCD - /LED-Skærm-Controller Board Diy Overvåge Kit (HDMI-kompatibel+DVI+VGA+Lyd)

Anmeldelser (1)   |   Skriv en anmeldelse

Nyhed

På lager


kr 105.8

kr129.06

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Lyd) LCD - /LED-Skærm-Controller Board Diy Overvåge Kit

Dette er en fantastisk sæt af nem-samlingen LCD-controller kit, som bruges til at tænde et absolut LCD-panel i en desktop/PC-skærm.Det vil være en overraskelse, at dine nøgne LCD-vil være god brug, og ikke længere være en affald.Eller det er en meget insteresting ting, at vi gør en skærm med succes ved os selv.Det understøtter de fleste af LCD-panelet fra 12.1" til 55" med en LVDS-interface og en opløsning, der er lavere end 2048X1152 , plug&play kit, ikke brug for lodning.

Husk at efterlade os din LCD-Model Nummer, når du afgiver ordren, det er meget import for os at forberede den rigtige kit til dig.

Nødvendigt Tilbehør til at dreje et absolut LCD-til desktop skærm: LCD-Controller board, Inverter, LVDS-kabel, Tastatur, en VGA-kabel - /DVI-Kabel/HDMI-kabel, Power Adapter .Hvis du allerede har haft et VGA-kabel/DVI-kabel/HDMI-kabel og adapter (Ouput 12V,4A -- det er for lille størrelse lcd-fra 10,1 tommer til 19inch), dette sæt er et godt valg for dig, ellers er der nogle andre art af kits til valg i vores butik, klik her.

LCD-Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A er en skærm control board, som kan støtte LED/LCD-paneler.Det kan støtte opløsning på op til 2048X1152.

M. NT68676.2A kan synkronisere med computeren automatisk.Synkronisering kræver det synkrone signal, som horisontale og vertikale sync er adskilt.

M. NT68676.2A kan støtte dynamisk kontrast kontrol, hovedtelefon-indgang, og digital lydstyrke samtidigt.

Størrelsen af controller board: 139mmX58mmX17mm

Inverter:

Hvis inverter til dit lcd-er ikke blandt disse tre invertere, vil prisen være højere, håber for din forståelse.

Få en prøve, og du vil få en fantastisk overraskelse!

Derefter, vil du få dette kit?

Vigtige Skridt til at Behandle din ordre med dette kit:

Trin 1: giv din LCD panel model no.by at sende os ebay besked før budgivning dette punkt, således at vi kan rådgive en ret kit til din LCD-skærm. ( Normalt, model nr.kan findes på en mærkat på bagsiden af LCD-panelet.Hvis nødvendigt, skille plast shell, og du vil finde mærkaten) .Hvis det er muligt, bedes du give os mere specifikation af din LCD-skærm, som du kan.Så vente på vores svar.

Trin 2: Vi vil give dig svar så hurtigt som muligt efter nøje udvælgelse og afprøvning af kit af vores tekniske support , og derefter kan du afgive ordren, og betale for det.Vi vil sende pakken via HongKong Indlæg så hurtigt som muligt efter ryddet betaling. (Hvis du foretrækker hurtig forsendelse, bedes du kontakte os for at betale ekstra fragt omkostninger, før betaling.)

Trin 3: Venter på pakken.

Vi vil skrive tilsvarende program i lcd controller board til at matche din LCD-skærm, så dette kit vil kamp mod en meget specifik LCD-Panelet eller andre, der har nøjagtig samme specifikationer.Men en programmør kan hjælpe på forskellige Lcd-skærme, der er, ændre firmware LCD-controller board ved dig selv.Vær opmærksom på, at forskellige LVDS kabler og Omformere vil være nødvendige for at matche forskellige Lcd-skærme.

Bemærkninger:

1. Sørg for, at LCD-skærmen er ok, før budgivning denne post, du ellers vil være ansvarlig for den manglende kompatibilitet.

2. Hvis du vedrører meget om opløsning indstilling, skal du overveje, før bud!

3. Vi vil gøre vores bedste for at forberede den rigtige kit til dig, som skriver de tilsvarende program på controlleren bestyrelsen, valg af egnet LVDS-kabel og egnet inverter.Men da vi ikke har en LCD-præcis som du har ved hånden, kan vi lige teste controller med vores egne LCD.For din, du er nødt til at prøve det selv for at kontrollere, om det fungerer godt eller ej.Som du ved, der er så mange Lcd-skærme med mange sorter på markedet, nogle gange kan vi ikke love præcis kompatibilitet.Bemærk overveje det, før budgivning!Men vi har fået mange succes i at forberede kit for vores kunder i rigtig butik.Så hvorfor ikke have en chance for at få overraskelse!

4. Hvis du ikke er specialiseret inden for elektronik eller er i tvivl i drift, så kontakt os for undervisning, som vi ikke er i stand til ansvar for forkert betjening.

5. Efter endt tilslutning, bedes du må ikke haste til at power på!Først, skal du bruge multi-meter til at teste, om GND af LCD-er forbundet med GND-controller board.Hvis ikke, skal du kontrollere forbindelsen igen.Hvis ja, bedes du teste, om der er en kortslutning mellem de røde tråde og sorte ledninger i LVDS-kabel.Hvis der er en kortslutning, betyder det modsatte-forbindelse eller andre fejl.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os.DIY behov for en vis faglig viden, bedes du venligst tage ansvaret for den risiko.Ingen metal kontakt er tilladt, når man tænder på controlleren bestyrelsen, ellers er risiko for kortslutning, hvilket kan medføre manglende tilgængelighed af controller board.

Tags: for s6 plus, plussize svømme, drozeno badedragt, casual m, 10 lcd-modul, kawaii badedragt, 1155 m, f10 m, angel cross stitch, 101 lcd-control board

Model-Nummer Q062151011
Certificering INGEN
Staten Forsamling Næsten Klar
Bundt Lcd-controller Board kit
Kompatibilitet Andre
Mærke COOERQI
Camera Equipped No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

M. NT68676.2A LCD - /LED-Skærm-Controller Board Diy Overvåge Kit (HDMI-kompatibel+DVI+VGA+Lyd)

M. NT68676.2A LCD - /LED-Skærm-Controller Board Diy Overvåge Kit (HDMI-kompatibel+DVI+VGA+Lyd)

Relaterede varer:

Smart Automatisk LCD-Skærm, Øjeblikkelig El-Vand-Varme Hane Øjeblikkelige Instant Tankless Vandvarmer EU Stik body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Åben Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px;
kr463.75
7g09b-100m 2X10UH 5A 10X9X10MM SAGAMI chip common mode spole induktans Du kan også tilføje mig på SKYPE.
kr96.89
ROHS negativ temperatur diameter 20MM, 3R Ny import Helt nye, der er importeret fra
kr66.36
Mkp62 x2 473 275V 305v p15mm 0.047 uf 47nf farad kapacitans C42Q2473 Du kan også tilføje mig på SKYPE.
kr54.15
Dual power Automatic transfer switch kan skifte til Normal strøm eller reserve power automatisk.Bemærk bemærkes, at kontakten ikke kan tænde eller slukke for generatoren.Dette skifte Normal magt først.Hvis normal strøm på, vil skifte skifte til Normal
kr288.65
Funktioner: 1.HD-kamera til at fange din skønhed 2.4000 mhA stort batteri, holdbar 3.Kraftfuld processor, høj hastighed og varig 4.Dobbelt kort dobbelt standby til at opfylde de daglige behov 5.Forskellige stilarter og
kr231.02
Funktioner: Chip USB til dual channel FIFO-princippet.Single chip USB til dual-channel-JTAG. Single chip USB til dual-channel-SPI.Single chip USB til dual channel I2C. Single chip USB til dual-channel-Bit-Bang.Single chip USB til dobbelt
kr55.56
Funktioner: 1.Høj ydeevne. 2. Lille størrelse, nem at integrere i andre produkter. 3. Kraftfulde funktioner støtte LWIP protokol, Freertos. 4.WiFi understøtter tre tilstande: AP, STA og AP + STA. 5.Support til Windows-systemer
kr121.55
Beskrivelse: Funktioner: 1. Ingen grund til at være vært, er direkte forbindelse til WiFi, mobil-app, en fjernbetjening, tusinder af miles væk, kontrol pære derhjemme.1. Ingen grund til at være vært, er direkte forbindelse til WiFi, mobil-app,
kr28.08