3.5 W Solar Oplader Polykrystallinsk Solcelle Solar Panel USB-Solar Mobile Oplader Power Bank

Anmeldelser (3)   |   Skriv en anmeldelse

Nyhed

På lager


kr 71.8

kr73.26

Som denne solfanger er meget let og nemt at være gået i stykker under forsendelsen.så sender vi ordren, medmindre den mængde, der er mere end 10 pc ' er, Mix køb er acceptabelt.Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

Funktioner:

Navn: 6V3.5W Solar Panel Digital Oplader

Drift spænding: 6V

Strøm :0-580MA ANTAL

Størrelse: 165 * 135 * 2.5 mm

Output: USB2.0

Anvendelse: til mobiltelefoner, MP3, MP4 og andre digitale produkter oplader

under standard test betingelser, test (STC):

Stråling: 1000W/m2

1,5 gange spektret

Komponent test temperatur på 25 °

Varm meddelelse:

Vi giver OEM service, hvis du har brug for din egen designet størrelse, effekt, spænding osv., bedes du kontakte os.

Produkter, billeder

Workshop billeder:

Told - & Import Skat

1.Den pris, du har betalt (også gratis forsendelse elementer) for det element, som udelukker enhver told og skat.Vi vil ikke påtage told i modtagerlandet.

2.Vi plejer at skrive den fulde værdi på forsendelse/faktura.hvis du har nogen krav,

lad os besked, vi kunne bemærkning varerne som GAVE/PRØVER på den handelsfaktura, at

hjælpe dig til at minimere eller undgå enhver GST eller V. A. T eller andre importafgifter, Skatter og afgifter, men vi kan ikke garanterer, at der ikke

afgifter som det er, afhænger af dit land ' s politik. 3.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 4. Som permanent magnet generator er kun en del af el-skabe, er der ikke manual med i pakken. 5.Denne model af VAWT ikke har cuverplate længere, hvid VAWT i ovenstående billede er standard vare.Retur & Garanti •Garantien: 7-dage Tilbage til Refusion/ 1-års Reparation.Tilbage er accepteret inden for 7 dage efter købers modtagelse af varen.Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt eller vende tilbage til fuld refusion.Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for en hurtig udveksling eller vi vil refundere din betaling.Men levering refunderes ikke, hvis du kun ikke satified med ting, den ikke er defekt på vej eller et problem med kvaliteten.Forstå venligst, at fragt-og ekspeditionsgebyr refunderes ikke.Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage.Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.VENLIGST FORLADE POSITIV FEEDBACK OG 5 STJERNER HVIS DU ER TILFREDS MED VORES PRODUKTER OG TJENESTER.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: panel solar, sikring af solceller, usb-c solar panel, scissor, solør panel 100w, oplader solar usb, arrangør mobil oplader, 50v solar panel, usb-stick, enkelt solpanel power bank

Materiale Polykrystallinske silicium
Størrelse 135*165*3MM
Model-Nummer 3W USB
Type fladskærm
Antallet af Celler 12
UD SAT USB
Nominel effekt 3.5 W

Skriv en anmeldelse

3.5 W Solar Oplader Polykrystallinsk Solcelle Solar Panel USB-Solar Mobile Oplader Power Bank

3.5 W Solar Oplader Polykrystallinsk Solcelle Solar Panel USB-Solar Mobile Oplader Power Bank

Relaterede varer:

29985 Solar Oplader Controller Emballage: 100pcs x 15SQ045 15A 45V Sol dioder
kr54.34
Solar panel effekt:5W Motor type: skærmet DC børste motor ventilatorvinge:6in aluminium fan blade Max Output-kapacitet: 200 CFM Foreslået udnyttelse område: på 250 kvm.ft Batteriet opbevaring mulighed:N/A Body materiale: Anti-UV-PP Farve overkommelige:
kr213.07
18V Lithium Batteri Oplader Erstatning for Milwaukee Batteri Li-ion M18 EU Stik 220V Funktion: Output spænding på opladeren er 18V, højere udgangsspænding, hurtigere opladning hastighed.Produktet er velegnet til Milwaukee lithium batteri M18.
kr161.67